LA MUNTANYETA LA MUNTANYETA
Pujada al Santuari Verge del Lluch s/n
Tel. 96 241 40 59

INFANTS INFANTS
C/ Trafalgar, 67
Tel. 96 240 47 50

LLEPOLIES LLEPOLIES
C/ Massalavés s/n
Tel. 96 241 74 29
Fax. 96 241 74 29

Les Nostres Escoles - Història

Les Escoles Infantils Municipals d’Alzira són de titularitat municipal i actualment acullen xiquets i xiquetes d’edat compresa entre (9 mesos i 2 anys), o el que es denomina Preescolar o Primer Cicle d’Educació Infantil.

Van ser creades en els anys 1983, 1984 i 2004, respectivament.

La primera en història, la primera que es creà va ser La Muntanyeta, en l’any 1983, situada al peu de la Muntanyeta de San Salvador, un dels llocs més emblemàtics d’Alzira.

A l’any següent, en 1984, obrí les seues portes Infants, ubicada al barri de l’Alquerieta. Van ser els primers centres que, impulsats i disenyats per l’Ajuntament d’Alzira, concretament per la Regidoria de Serveis Socials d’eixe moment, es configuraren com unes institucions de caràcter eminentment educatiu, pioneres en la Ribera.

Les primeres institucions municipals de la zona que oferiren a les famílies alzirenyes l’opció de compartir l’atenció i l’educació de xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys, amb l’objectiu de donar resposta a la problemàtica i progressiva incorporació de la dona al món del treball.

En l’any 2004, per motius del continu augment en la demanda de places, l’Ajuntament es plantejà habilitar un edifici-parvulari de titularitat pública, esta vegada per part de la Regidoria d’Educació, i es creà la tercera Escola Infantil Municipal a Alzira, Llepolies, ubicada en el parvulari adjunt al CEIP Pintor T. Andreu, una zona d’imminent creixement urbanístic i de població.

Ajuntament d´Alzira
Desarrollo Web: GRUPO FERPUSER